Големият глас на България Георги Христов с концерт в Стара Загора на 8 ноември

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

“Две целувки” – турне 2023 на Георги Христов

Georgi_Hristov_turne_FB_bez gradove (1)Ще имате прекрасната възможност на 8 ноември от 19 ч. в Културен дом гр. Стара Загора да се насладите на обичаните от цяла България песни като “Нямам нужда от много приятели”, “Черно и бяло”, “Сезони” и много други непреходни песни на великия глас на България, Георги Христов.

Магия струи от гласа му и неговите концерти винаги, знаете, се превръщат в бурна емоция! И ако все още не сте закупили билет, побързайте, защото билетите вече са на изчерпване!

Концертът е впечатляващ и с нестандартност и любов ще изпълни сърцето ви голямата поп-звезда на България, ГЕОРГИ ХРИСТОВ!

Името на грандиозното турне е “ДВЕ ЦЕЛУВКИ” като едноименната му нова песен, която се отличи със забележителен успех още с първото й представяне. Емблематичният концерт ще премине в красива и чувствена вечер от преживявания в песни на великия изпълнител. Насладата ще разлее от новите му хитове през популярните и незабравими, до някои не толкова познати парчета.

Ще имате възможност да бъдете близо до своя любим изпълнител, до този голям глас, а знаете, че това ескалира винаги до взривяваща емоция, песни и танци!

Ще се потопите в искреността на чувствените текстове, оригиналността на поднасяне, харизматичното присъствие и на незабравимия темперамент.

Любимите песни, съчетани с вълшебния му глас ще стоплят като огнище добротата в душата ви и ще катализират бурна, щастлива емоция! Това ще е и посланието на турне 2023 г. на великия Георги Христов – добрина и щастие!

БИЛЕТИ в Ивентим бг от тук:
https://www.eventim.bg/bg/artist/georgi-hristob–dbe-celubki–turne-2023-429/profile.html

И в Грабо бг:
https://grabo.bg/groupdeals/group/turne-2023-na-georgi-hristov-dve-tzeluvki-026hf5g

Тел. за връзка с организатор: 0896828088
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн