5к Beroe Road Race бягане по старозагорските улици стартира в неделя, 15 октомври

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

5k5К Beroe Road Race – най-новото състезание за България на 5 км шосе ще се проведе на абсолютно ново трасе в Стара Загора тази неделя – 15 октомври. То стартира от парк „Артилерийски“ и преминава през едни от най-главните и улици града. Трасето е лицензирано и подходящо за абсолютно всички любители на бягането. Максимумът на участниците е 500 души. Всички завършили 5-километровото бягане ще получат медали за участие.

За призьорите при мъжете и жените ще има допълнителни награди от партньорите на организаторите – Клуб по лека атлетика „Берое“ и Община Стара Загора. Предвижда се и масов старт за деца, родени до 2009 г. на 600 м, като при тях първите 300 финиширали ще получат медали. А за първите трима при момичетата и момчетата ще има изненади.

Началото на лекоатлетическото състезание е в 10.30 ч. в неделя и ще продължи до 12.00 часа. Повече информация – https://runberoe.com
#

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн