Младежите от ГЕРБ извиха най-дългото хоро в центъра на Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

20231007_181053[1]20231007_180511[1]Традиционната инициатива „Пулсът на Стара Загора“ на младежите от ГЕРБ, посветена на празника на града Пети октомври, събра от 18:00 часа тази вечен на пешеходната зона пред сградата на Община Стара Загора стотици старозагорци. Те извиха най-дългото хоро за годината досега в тракийски ритъм, под съпровода на оркестър “Славяни” с ръководител Марко Недев и солистка Симоне Маркова.

“Нека се хванем ръка за ръка и да покажем, че уважаваме традициите!” – призова Бояна Танева Манова, областен оргсекретар на Младежи ГЕРБ и кандидат за общински съветник в Стара Загора от ГЕРБ.

* * *
Флашмоб показа здравия сърдечен пулс на Стара Загора

Традиционната инициатива на младежката структура на ГЕРБ, наречена „Пулсът на Стара Загора“, събра стотици хора в центъра на града. Те се обединиха и направиха флашмоб, представяйки здравия сърдечен пулс на Града на липите, под ритъма на тракийско хоро. Фолклорни танцови клубове и формации отново подкрепиха идеята на младежката организация на ГЕРБ в Стара Загора и се хванаха на най-дългото старозагорско хоро.

„Целта на събитието е да се внесе позитивно настроение и да се обединят хората около нашите традиции“ – каза областният организационен секретар на младежката структура на ГЕРБ Бояна Танева Манова, която е и кандидат за общински съветник от ГЕРБ в община Стара Загора. Тя благодари на всички, които отговориха на призива и дойдоха облечени в национални носии.

В събитието се включиха и останалите кандидати за общински съветници от партията.

Инициативата тази година е посветена на Празника на Стара Загора – 5 октомври.

Платена публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Pulsat-na-Stara-Zagora-2Pulsat-na-Stara-Zagora-1

20231007_180546[1]20231007_181159[1]

656475787
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн