Военно формирование 36150 – Стара Загора тържествено отбеляза 40 години от първия пуск на полигон „Ашулук“

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

IMG_7012IMG_7020 - КопиеНа 29 септември 2023 година се отбелязват 40 години от първия пуск на полигон „Ашулук“. С тържествено честване бе отбелязан празникът от Военно формирование 36150 – Стара Загора. Началото на събитието бе дадено с молебен за здраве.

„Уважаеми подполковник Димитров,

Най–сърдечно поздравявам Вас и подчинения Ви личен състав по случай 29 септември – Празник на военно формирование 36150 – Стара Загора!

В тези години изпълнени с предизвикателства, трудности и всеотдаен труд Вие доказвате, че с постоянство, единство и професионализъм целите и задачите са реалистични и изпълними.

Нека всеотдайността, принципността и високият морал, които са се утвърдили като основни ценности на Вас и Вашите подчинени, останат неизменна част от личните и професионалните Ви взаимоотношения.

В този празничен ден приемете моите пожелания за добро здраве, дълголетие, достойна житейска и служебна реализация!“ – се казва в поздравителния адрес до подполковник Владимир Димитров, командир на Военно формирование 36150, от ръководството на Община Стара Загора.

На празника във формированието бе направен показ на зенитно-ракетна техника – превеждане на ЗРК „Куб“ от походно в бойно положение и демонстрация на бойна работа.

Официални гости бяха зам.-кметът на Общината Милена Желева, офицери от командването на Втора механизирана бригада, Военновъздушните сили и Първа зенитно-ракетна база, командири на дивизиони и батальони от гарнизона, ръководители и представители на държавни институции, офицери от резерва и запаса.

IMG_7031IMG_7054IMG_7040IMG_7042
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн