Двама, шофирали след употреба на алкохол, бяха установени в специализирана полицейска операция между Стара Загора и Казанлък

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

IMG_2197IMG_2214Специализирана полицейска операция по метода широкообхватен контрол се проведе днес на пътя между Стара Загора и Казанлък. В акцията участваха служители на ОДМВР – Стара Загора, Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“, Агенция „Митници“, Областно пътно управление и НАП.

Проверени са 140 МПС и 169 лица. По ЗДВП са съставени 4 акта и 7 фиша, за нарушения на Закона за българските лични документи са съставени 2 акта. Връчени са 27 електронни фиша. Извършени са 152 проверки с техническо средство за употреба на алкохол. Установени са двама водачи – мъж и жена, за които техническото средство е показало резултат над 1.2 промила, започнати са две бързи производства. Извършени са две проверки за употреба на наркотични вещества, отчетени са отрицателни резултати.
#

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн