Нов кмет, подкрепен от 8 парламентарно представени партии, е надеждата за нормализация на община Гурково

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

IMG-d12c49359f6f4257540ffaafc2787cd5-V57-годишният бизнесмен Кънчо Папазов (в средата на снимката, между Димитър Драчев – ГЕРБ и Иванка Димитрова – БСП), добре познат на всички гурковчани, е тяхната надежда за нормализация в община Гурково, където през последните 4 години обществено-политическите отношения бяха върнати рязко към атмосферата от 90-те години. На предишните местни избори през 2019 г. кандидатът на ДПС спечели само с няколко гласа преднина и въведе по време на мандата си порядки, срещу които се изправя сега консолидиран блок от ГЕРБ, “Продължаваме промяната”, “Демократична България”, “Възраждане”, БСП, “Има такъв народ”, ВМРО и ПД “Социалдемократи”.

Кънчо Папазов е роден в Гурково. От 25 години развива успешен бизнес в сферата на международния транспорт и логистиката. Завършил е НСА. Бивш председател е на Футболен клуб “Розова долина”, работил е и в системата на МВР. Семеен е, с две деца.

Първите наченки на отърсване на община Гурково са налице, целта е на изборите резултатът да бъде потвърден и да се извърши нужната промяна в Гурково, като бъде премахнат застоят и страхът у хората, каза пред медиите в Стара Загора днес Кънчо Папазов. “Никога не съм си представял, че ще вляза в политиката, още по-малко пък като кмет на Гурково, но обстоятелсвата наложиха това да стане” – сподели той.

Кънчо Папазов ще проведе една умерена кампания, която да върне нормалността в подбалканския град. За целта създадохме безпрецедентно обединение на най-големите партии – допълни Красимир Червилов от ВМРО. Това потвърдиха с думите си още Димитър Драчев от ГЕРБ, Надежда Христова от ПП-ДБ, Иванка Димитрова от БСП, Валентин Ангелов (вляво на снимката) от Инициативния комитет, издигнал кандидатурата на Кънчо Папазов, заедно с всички други участващи в пресконференцита представители на партии.
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн