Театър в движение ще радва старозагорци в Седмицата на мобилността

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

театър в движениечетене в автобуси 2По повод Европейската седмица на мобилността (16-22 септември 2023 г.) Община Стара Загора, съвместно с Драматичен театър „Гео Милев“, организира „Театър в движение“. Инициативата, която ще изненада приятно старозагорци, ще се състои на 19 септември, като в 8.20 часа гражданите, които ще пътуват по линия номер 13 от обръщалото на квартал „Железник” до обръщалото на квартал „Зора”, ще бъдат посрещнати от трима актьори, а втора група ще донесе настроение на пътниците по линия номер 20, която ще премине разстоянието от обръщалото на квартал „Самара” до последната спирка на Тракийски университет в 8.30 часа.

В автобусите в продължение на час ще звучат красиви български любовни стихове от Кирил Христов, Пейо Яворов, Дамян Дамянов, Николай Лилиев, Валери Петров и други, които ще представят любимите на старозагорската публика актьори – Димитър Митев, Тони Тончева, Красимир Ненков, Георги Ножделов, Ванина Йорданова и Мария Енева.

Това е втора акция за годината на Община Стара Загора и ДТ „Гео Милев”, при която автобусите от градския транспорт се превръщат в сцена.
#gerb

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн