Bwin разкрива кои са най-честите грешки на залагащите

Изображение: freepik.com

Изображение: freepik.com

Всеки от нас е чувал израза: “букмейкърът винаги печели”. Той отговаря на реалността, защото компаниите удържат марж (комисионна) от всички залози, но за техните печалби спомагат и грешките на залагащите.

Един от най-авторитетните сайтове в света – Bwin, споделя кои са слабостите на потребителите и защо често заемат губещата страна.

Повече за оператора и начина на регистрация в него ще прочетете на следната страница: 7sport.net/bwin-registracia. Специалисти с богат опит разкриват стъпките за създаване на акаунт и какви са следващите етапи за успешно участие.

Комбиниране на много събития в колонки

Знаем колко примамливи изглеждат множествените залози, включващи 10 или повече селекции. Коефициентите на всички пазари се умножават помежду си и формират висока обща ставка, която дава надежда за постигане на апетитна печалба.

Експертите в Bwin апелират да се избягва участие в подобни акумулатори, защото рискът е неоправдан. Процентът на успешните колонки, съдържащи 4+ залога, е нищожен, а голям дял от приходите на оператора идват точно от такива фишове.

Най-доброто решение е да се участва с множествени залози, в които са включени до 3 опции. Всяко следващо събитие увеличава вероятността за загуба.

Неправилно разпределяне на баланса

Друг проблем, който наблюдават специалистите в bwin, е лошото управление на банката за залози. Все повече потребители извършват депозити и изиграват парите си за отрицателно време, участвайки с 2-3 фиша.

Проучване показва, че хората, които използват до 4-5% от месечните си приходи за хазарт, не страдат от зависимост. Те умеят да се контролират и не търсят възвръщане на загубените средства, тъй като са приели неуспеха.

Препоръчително е да се осъществи депозит, съобразен с доходите и планирания начин на игра. Впоследствие наличната банка трябва да се разпредели на равни части, а цената на един талон не бива да надхвърля 10% от нея.

Пренебрегване на правилата на бонусите

Участието в бонуси е любимо на всички, защото носи допълнителни средства за игра, free bet или покриване на предишни загуби. Но проблемът е, че хората пренебрегват условията на промоциите, а това се отразява на правилното усвояване на получените кредити.

Повечето оферти, включително и в Bwin, са съпътствани от изисквания за разиграване. Изплатеният бонус е задължително да се заложи няколко пъти на класиращи се селекции, които надхвърлят определен коефициент (напр. 1.50). Освен това за освобождаване на средствата не спомагат затворени и анулирани фишове, както и пазари като Равен няма залог.

Апелът на професионалистите е да четете правилата на бонусите, преди да ги изискате. По този начин ще си спестите главоболия и последващи проблеми.

Липса на фокус и организация

Друг пропуск на потребителите е свързан с липсата на организация и “разхвърлените” залози. Преследвайки повече и по-бързи печалби, залагащите се впускат в прогнозиране на срещи от непознати турнири. Това, естествено, им изиграва лоша шега и води до финансови загуби.

Съсредоточете се върху няколко първенства и ги следете отблизо. По този начин ще сте наясно със състоянието на отборите, има ли кадрови проблеми в тях и в каква форма се намират. Разбира се, отново ще има загуби, но в дългосрочен план ще откриете позитиви и по-добра успеваемост. Можете да се възползвате и от специалната функция на букмейкъра „Създай залог“ за по-голям шанс за успех при футболни залози.

Хазартът е само за пълнолетни и за забавление – играйте отговорно!

 

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн