Старозагорска делегация на работно посещение в Будапеща

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

IMG-bf17ba703ead71b926391271f2ca167c-VЗам.-кметът на община Стара Загора с ресор “Образование, здравеопазване и социални дейности” Надежда Чакърова и ръководителят на Международния младежки център в Стара Загора д-р Весела Марева, заедно със свои колеги от Бургас, Пловдив, Габрово, Монтана, Враца, Перник и Добрич, както и с делегати от Министерството на образованието и науката, са на работен форум по покана на Европейския младежки център в Будапеща.

С представителите на местното самоуправление и институции, ангажирани с младежките политики, бяха обсъдени образователни инициативи. Формират се дългосрочни цели за бъдещо партньорство и сътрудничество в сферата на младежкото включване и активности. Отличен бе приносът на Община Стара Загора и Международния младежки център в качеството му на първия в България, отличен със Знак за качество на Съвета на Европа, както и примера за въвеждането на “Зелена енергия за младите хора” в центъра, съобразено с енергийната ефективност и европейските тенденции.
#

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн