Покана за участие в майсторски клас и анимационна работилница на Държавния куклен театър в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

От 23 до 25 септември 2023г. в рамките на МКТФ „Пиеро“ в Стара Загора ще се проведе майсторски клас и анимационна работилница  от екипа на Компот Колектив / Compote Collective.

По време на тридневния майсторски клас участниците ще открият връзката между изкуството на анимацията и изкуството на кукления театър. Ще се фокусират на техниката стоп-моушън и колажната анимация и ще направят серия от анимационни експерименти. Всеки от участниците ще има възможност да направи своите първи крачки в анимацията и да вникне по-дълбоко в това изкуство.

Резултатите от АНИМАЦИОННАТА РАБОТИЛНИЦА ще бъдат представени на 25 септември от 14:00 ч. в Регионална библиотека “Захарий Княжески” – Стара Загора.

За участие може да кандидатства всеки, който има интерес към анимационното изкуство и е навършил 15 години. Броят на участниците е лимитиран – до 12. Запълването на местата е по ред на получаване на заявките.

Крайният срок за кандидатстване е 15 септември 2023 г.

Заявка за участие попълнете тук – https://forms.gle/SBjAd8PiJoh8WerR9

Събитието се провежда с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура“/ National Culture Fund, Bulgaria, Програма за възстановяване и развитие на частни културни организации.

#

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн