Прессъобщение от РЗИ – Стара Загора: д-р Недялка Кабаджова поема функциите на директора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

RZI Stara Zagora 660Считано от 28.08.2023 г. съгласно Заповед на министъра на здравеопазването и на основание чл.8, ал.2 от Устройствен правилник на Регионалните здравни инспекции, правомощията на директор на РЗИ – Стара Загора ще се осъществяват от заместник–директора д-р Недялка Кабаджова.

Д-р Недялка Кабаджова работи в системата на РЗИ от 2021г. Завършила е медицина в Тракийски университет – Стара Загора. Има придобита специалност „Спешна медицина“ от 2018 г. и професионална квалификация “Здравен мениджмънт“.

Бел. ред.:
Устройствен правилник на Регионалните здравни инспекции

Чл. 8. (1) (Предишен текст на чл. 8 – ДВ, бр. 2 от 2015 г.) Функциите на директора в негово отсъствие се изпълняват от заместник-директора въз основа на заповед за всеки конкретен случай и за срока на отсъствието.
(2) (Нова – ДВ, бр. 2 от 2015 г.) Правомощията на директора се осъществяват от заместник-директора и когато длъжността е свободна, до назначаването на директор, но за не повече от 12 месеца.
#

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн