Партиите и коалициите в Стара Загора не постигнаха съгласие за членовете на Общинската избирателна комисия

ПОРТАЛ СЗ – PortaLSZ. com
*
Версия за смартфони >>>

IMG_7629IMG_7631Централната избирателна комисия ще определи състава на Общинската избирателна комисия в Стара Загора. Това стана ясно днес, след като по време на консултациите представителите на партиите и коалициите не успяха да постигнат съгласие за секретарската позиция. Претенции към това място имаха ПП-ДБ, Възраждане и ДПС.

Членовете на Общинскаjd избирателна комисия са общо 13 – с един председател, от 2-ма до 4-ма зам. председатели и един секретар.

В консултациите за местните избори, които ще се проведат на 29 октомври, участваха упълномощени представители на партиите и коалициите ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ, Възраждане, БСП за България, ДПС, ИТН, както и на ЗНС.

До 25 август – петък, трябва да бъде подписан протоколcj от днес, а Община Стара Загора ще изпрати предложенията и документите до Централната избирателна комисия, която ще назначи ОИК – Стара Загора с конкретен състав, обяви Делян Иванов, секретар на Общинска администрация.

IMG_7626IMG_7637IMG_7632
#

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн