Промяна в маршрута на обществения транспорт, обслужващ ул. „Войвода Стойчо Черногорски“

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Avtobus gradski transport 660Във връзка с осигуряване на безопасното организиране и изпълнение на ремонтните дейности по ул. „Промишлена“ от 24.08.2023 г. до 25.08.2023 г. се спира движението на обществен транспорт в посока изток-запад от кръстовището с бул. „Св. Патриарх Евтимий”.

Движението на автобусите на обществения транспорт в посока изток-запад от кръстовището с бул. „Св. Патриарх Евтимий” ще се осъществява по обходен маршрут по ул. „Войвода Ст. Черногорски“. Спирките по маршрута са както следва:

* „Топливо“ – „Индустриална ВИК“ – „Индустриална Прогрес“ – „Индустриална складове“ – „Тролейбусно депо“ –„Новотехпром“.

Спирки „магазин Багира“ – „Промишлена КАТ“ – „Промишлена Фуражен завод“ и „Складова база“ няма да обслужват обществения транспорт.

Отворена за движение по ул. „Промишлена” ще остане лентата в посока запад-изток от ул. „Войвода Стойчо Черногорски” към бул. „Св. Патриарх Евтимий”. Движението на автобусите на обществения транспорт ще осъществява по утвърдения маршрут по ул. „Промишлена“.

* * *
Следващите два дни – от 26.08.2023 г. до 27.08.2023 г., се спира движението на обществен транспорт в посока запад-изток от кръстовището с ул. „Войвода Ст. Черногорски“.

Движението на автобусите на обществения транспорт в посока запад-изток от кръстовището с ул. „Войвода Ст. Черногорски“ до бул. „Св. Патриарх Евтимий” ще се осъществява по обходен маршрут по ул. „Войвода Ст. Черногорски“ .

Спирките по маршрута са както следва:

* „Индустриална складове“ – „Индустриална Прогрес“ – „Индустриална ВИК“ – „Бисер Олива“.

Спирки „Складова база“ – „Промишлена Фуражен завод“ –„Промишлена КАТ“ – „Баумакс“ няма да обслужват обществения транспорт.

Отворена за движение по ул. „Промишлена” ще остане лентата в посока изток-запад от бул. „Св. Патриарх Евтимий” към ул. „Войвода Ст. Черногорски“. Движението на автобусите на обществения транспорт ще осъществява по утвърдения маршрут по ул. „Промишлена“.
#

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн