Стартира стажантската програма на EVN България „Младежи с бъдеще“

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

58 стажанти участват в 18-то издание на програмата

__EVN_300На 3 юли 2023 г. стартира 18-то издание на стажантската програма на EVN България – „Младежи с бъдеще“. Тази година общо 58 стажанти ще проведат тримесечен стаж в 37 различни организационни единици. 29 стажанти ще проведат своята програма в различни Клиентски центрове по места, 9 от стажантите са в централни технически отдели и в EVN Топлофикация, а други 20 – в бизнес организационни единици.

Над половината от стажантите тази година са възпитаници на различни технически университети – като ТУ София, ТУ Пловдив, ТУ Варна и др.

За обучението, подкрепата и навлизането на стажантите както всяка година ще се погрижат опитни сътрудници от ЕVN България, които са техни ментори. Някои от тях самите са били стажанти в компанията преди няколко години, а след това са били поканени да останат на постоянни позиции в дружеството. Днес самите те вече посрещат стажанти и ги съпътстват в първите им стъпки, предавайки натрупания до момента опит.

Програмата на EVN България „Младежи с бъдеще“ предлага:
* запознаване с дейността на EVN България и придобиване на ценен опит в областта на енергетиката, технологиите и икономиката
* непосредствен контакт с едни от най-добрите професионалисти в бранша
* участие в иновативни проекти
* възможност за прилагане на теоретичните знания в реална работна среда
* използване на най-добрите практики.

Повече за програмата „Младежи с бъдеще“ можете да откриете на
https://evn.bg/Home/Careers/University.aspx.
#

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн