Кукленият театър ще забавлява децата по време на “Мидалидаре рок” – 1 и 2 юли 2023

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Midalidare_5aMidalidare_3aСтарозагорският куклен театър ще забавлява децата на фестивала “Мидалидаре рок” на 1 и 2 юли тази година. Това партньорство с най-голямото рок събитие на открито в региона се случва за първи път в тригодишната история на фестивала.

Акторите на театъра ще са на разположение на децата от 10 ч. до 18 ч. в двата юлски дни с различни представления и ателиета.

От 10 часа в продължение на 8 часа и двата дни Жабокът принц от проекта “Дигитално оживели кукли” ще забавлява малки и големи любители на рока.
От 11 часа в продължание на един час ще участвате в приказните истории с ателие „Моята кукла”, за което е необходима предварителна резервация на електронната поща на фестивала.
В същия час започват представленията на театъра в кутия „Миг от Коледа”, които са 7 на брой дневно.
Часовете от 12 до 13 и от 15 до 16 са предвидени за анимация, игри и забавления.
От 17 часа започват куклените представления. В събота, 1 юли, това е пиесата „Който не работи, не трябва да яде”, а в неделя в същия час започва „Задави се меца”.

Пожелаваме приятни емоции на Мидалидаре рок 2023!
#

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн