Обработват открити площи с топъл аерозол против комари на 23 и 24 юни

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Praskane komari realЛаврицидната обработка на биотопите на комарни ларви, както и третиране на открити площи срещу възрастни комари с препарат „Ци Ай“ 10 с активно вещество циперметрин и генератор за топъл аерозол ще се извърши на 23 и 24 юни.

Началният час за стартиране на дейностите е 22.00 часа, ще работят паралелно няколко екипа в града. Препоръчително е прозорците на домове и офиси да бъдат затворени в периода на активно пръскане заради очакваното обилно количество пушек.

Против комари дейностите стартират на 23 юни на територията на АБ “Изток” и “Запад” и кв. „Железник“. На 24 юни – кварталите „Зора“, “Кольо Ганчев“ и “Лозенец“, както и АБ “Център”.

Третиране предстои още и през юли и август.

Против кърлежи на 22 юни ще бъде обработено в кв. „Зора“, кв.“Кольо Ганчев“, кв.“Лозенец“ и район Център, а на 23 юни – районите Изток и Запад и кв. „Железник“

Община Стара Загора си запазва правото на промени в графика при наличие на неподходящи метеорологични условия или технически причини.
#

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн