Намерете стила си с последните модни тенденции

namerete-stila-si-s-poslednite-modni-tendenciiИскате да обновите гардероба си? Търсите идеи за уникална визия? Независимо дали предпочитате класически, небрежен или дързък стил, модните дизайнери имат какво да ви предложат. Открийте своя стил сега!

Широките кройки, сникърсите с нарязани подметки, високите талии и кожените панталони са сред най-големите модни тенденции. Доказателството е навсякъде по витрините и онлайн магазините за дрехи и обувки. Ако се интересувате от мода, няма как да не знаете кое е актуално и кое не. Социалните мрежи са пълни с инфлуенсъри, а интернет – със списания и блогове. Новините от подиума идват директно в телефона ви, затова изглежда лесно да изградиш личния си стил около новостите. Но…

Модните тенденции обаче идват и си отиват, затова трябва да знаем как да ги подбираме и прилагаме спрямо личния си стил. Нищо не пречи да търсите удобни спортни екипи адидас на answear.bg за дневните си занимания, а вечер да се появите със спираща дъха рокля и високи токчета. Ето няколко съвета как да създадете уникална визия, която едновременно да изразява и индивидуалността ви и да бъде актуална.

Удобството е най-важно

Вашето тяло е уникално, а дрехите са изразители на неговите контури, извивки и нужди. Ако дънките с ниска талия ви карат да се чувствате неудобно, забравете за тях. Очаква се тези култови за 90-те модели да се завърнат триумфално през следващите сезони, но щом като предпочитате високата талия, тогава се придържайте към нея. Същото важи за платформите, дълбоките деколтета и масивните аксесоари – вие ги избирате, защото ви стоят най-добре, а не защото са най-модерни в момента.

Ако имате крушовидна форма на тялото, например, далеч по-удобно ще се чувствате с разкроени панталони, прави палта и разкроени дълги поли. Да, съществуват десетки стилове – от ретро до футуристични – и те непрекъснато се променят, а ключът е да изберете дрехи, които отговарят на вашия вкус и тип тяло.

Експериментирайте без притеснения

Съчетавайте тенденциите със съществуващите основни елементи на гардероба си. Не е необходимо да купувате куп нови дрехи всеки сезон – просто използвайте това, което вече имате. Актуалните поли тип “молив” може да носите с класическите ризи, които имате отдавна, а към любимите си дънки и ризи добавете модерно късо кожено яке.

Модата значи да изразяваш себе си, така че пробвайте нови комбинации. Добра идея е също да смесвате цветове и принтове, да напластявате различни дрехи и текстури, да играете с пропорциите, като носите широки горни и впити долни дрехи или обратно. При бельото може да правите същото, избирайки според повода безшевно бельо, дантелени бикини или памучни дамски боксерси със забавни принтове. Страхотни идеи ще намерите на https://answear.bg/m/womensecret.
eksperimentirajte-bez-pritesneniya

Добавете характер с аксесоари и грим

Колкото до грима, тук отново има всякакви стилове и тенденции. Дебелите вежди не ви отиват – няма смисъл да сте в “тренда”. В общия случай съветът ни е да се фокусирате върху една черта и да запазите останалата част от грима си умерена. Например, за да бъдат дръзките устни акцент, намалете грима на очите си.

Накрая, изберете подходящи аксесоари. Носете ги, за да добавите блясък, цвят и характер към облеклото си. Ефектното колие ще изпъкне на фона на семпла и едноцветна блуза. Друга идея е да използвате аксесоари за контраст, например черен колан на сини дънки, или бежова шапка на черна коса. Още идеи за колани ще намерите тук https://answear.bg/m/pinko/tya/aksesoari/kolani.

Не забравяйте, че модата не е книга с правила, а творчество и начин да заявим себе си. Затова бъдете разнообразни, креативни и отворени към промените.
#

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн