Старозагорските бани с нова придобивка за облагородяване на тревните площи

STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

4356566443IMG_5796Курортното селище Старозагорски бани получи нова придобивка, която ще бъде в полза на приветливостта и облагородяването на тревните площи. Култиватор за обработване на почва ще спомага нуждите на населеното място. Дарението идва от фирма „Сис Технология АД“, която провежда своя „Работен ден на открито“ в красивото и прохладно село и в знак на благодарност оставят частица от себе си в помощ на кметството.

„Тук ни хареса изключително много и със сигурност ще се върнем отново. Благодарим за доброто отношение на кметския наместник Станчо Станчев и пожелаваме на селото да има още такива положителни придобивки, които да бъдат полезни при създаването на по-добра среда за живеене“, пожела Петър Топалов, управител на фирмата.

Благодарствен адрес от кмета на община Стара Загора Живко Тодоров, както и символични подаръци в знак на признателност от името на местното кметство, получиха дарителите.
#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн