Пъстра и вълнуваща програма „Лято 2023“ за деца и ученици отново в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Община Лято 2023.cdrОбщина Лято 2023.cdrПо традиция летните дни в Стара Загора ще бъдат изпълнени с много интересни, разнообразни и забавни събития за деца и младежи, включени в инициативата „Лято 2023“. Програмата се организира съвместно от Община Стара Загора, Центъра за подкрепа за личностно развитие и Центъра за кариерно ориентиране, Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, Международния младежки център, Превантивно-информационния център по зависимости, Библиотека „Родина“ – детски отдел, Регионалния исторически музей, Къща-музей „Гео Милев“, Художественатя галерия, Туристическия информационен център и много спортни клубове в града.

Всички занимания в програмата са безплатни и се провеждат през месеците от юни до август. Задължително е преди включване в някоя от дейностите да бъде попълнена Декларация за информирано съгласие. Записванията за участия са индивидуални при съответните организатори. Желаещите ученици да се включат в спортните занимания трябва да се свържат с треньора, който е посочен като лице за контакт. За провеждането на тренировките са задължителни подходящо облекло и обувки за съответния вид спорт, както и явяване на желаещите поне 5 минути преди обявения час.

Община Лято 2023.cdrОбщина Лято 2023.cdrОбщина Лято 2023.cdrОбщина Лято 2023.cdr
#

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн