Еко празник и среща с врабчета в Зоопарка на 3 юни

ПОРТАЛ СЗ – PortaLSZ. com
*
Версия за смартфони >>>

plakat 3 uni 2023 (1)По повод Световния ден на околната среда – 5 юни, Зоопаркът в Стара Загора, РИОСВ – Стара Загора и Драматичен театър „Гео Милев“ подготвят интересна програма за събота – 3 юни. Забавленията за любознателните деца започват в 11.00 часа на поляната до административната сграда в зооградината. Интересни факти за животните и природата ще приканят малчуганите да бъдат отговорни към природата, а тематични игри ще донесат символични награди.

По време на събитието в Зоопарка екипът на РИОСВ – Стара Загора ще отличи победителите в своята Kahoot! еко надпревара, която е по повод Европейския ден на мрежата от защитени зони „Натура 2000“.

Екипът на Драматичен театър „Гео Милев“ ще бъде специален гост – на празника ще бъдат актьорите от спектакъла „Ние, врабчетата“.

В края на природолюбивия празник ще бъдат поставени къщички за птици в зооградината, намираща се в сърцето на един от най-красивите паркове у нас – „Митрополит Методий Кусев“.
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн