Детски турнир “Малките атлети” ще събере над 200 деца от страната на стадион “Берое”

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Детски-спортен-празник-1-юни_СКЛА-Берое-24-WEBДетски-спортен-празник-1-юни_СКЛА-Берое-17-WEBДетски турнир “Малките лекоатлети” ще събере над 200 деца от Стара Загора и страната тази събота, 27 май, пистата на стадион “Берое”. В състезанието са се записали около 150 деца от СКЛА “Берое”, останалите са от лекоатлетическите клубове “Хеброс” Харманли, СКЛА “Пендарева” Казанлък, “Атлетик” Хасково, СКЛА “Михаил Желев” Сливен и “Радио 0999″ Ямбол.

“Поканили сме клубове, които са организирали подобни състезания и сега ние връщаме жеста”, каза Емилия Драгиева, член на УС на СКЛА “Берое”, който е организатор на турнира.

Събитието ще премине под егидата на Старозагорски олимпийски надежди с подкрепата на граждански клуб “Липа” и на други партньори.

“Стартовите списъци са готови, надяваме се времето да е с нас, за да се получи един прекрасен спортен празник”, допълни Емилия Драгиева. Входът за турнира е свободен. Организаторите канят всички, които обичат леката атлетика, за да аплодират утрешните шампиони на България.

СКЛА “Берое” организира за децата през лятото и безплатни тренировки по лека атлетика. “Те ще се провеждат от 15 юни до 30 юли на стадион “Берое”. Тренировките ще са във вторник и четвъртък”, съобщи Емилия Драгиева. Децата трябва да са навършили 6 години. Те ще бъдат разпределени по групи според възрастта си.

Снимки: Архив на СКЛА “Берое” от 2022 г.
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн