Община Стара Загора и Международният младежки център обмениха добри практики по време на визита в Португалия

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

344291015_249979080870202_8157706754771970261_n - CopyРесорният зам.- кмет на Стара Загора Надежда Чакърова и ръководителят на Международния младежки център в града д-р Весела Марева са част от работна визита на представители на местното самоуправление и институции, ангажирани с младежките политики, в Португалия. Старозагорските представители са заедно със свои колеги от Бургас, Пловдив, Габрово, Монтана, Враца, Перник и Добрич, както и с делегати от Министерството на образованието и науката.

В рамките на срещата бяха обсъдени добрите практики на България и Португалия в сферата на младежките и образователните политики и местното самоуправление. Формирани бяха дългосрочни цели за бъдещо партньорство и сътрудничество в сферата на младежта. Подчертан бе приносът на Община Стара Загора и Международен младежки център в качеството му на първия в България, отличен със Знак за качество на Съвета на Европа.
#

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн