Старозагорските младежи от ГЕРБ с поредна инициатива за Великден

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

MGERB-5MGERBНад 270 самотно живеещи възрастни хора получиха пакети с хранителни продукти за Великден от старозагорската младежка структура на ГЕРБ. Близо 40 младежи лично посетиха хората, определени от кметовете и кметските наместници в малките населени места в общината. В раздаването на пакетите се включиха общински съветници от ГЕРБ в Стара Загора, както и структурата на Жени ГЕРБ.

„Благодарим на всички, които проявиха съпричастност и помогнаха да реализираме нашата скромна инициатива, с която зарадвахме хората, с които се срещнахме и разговаряхме!“ – сподели областният координатор на Младежи ГЕРБ – Стара Загора Милен Димитров.

„Нека всички да посрещнат светлите празници с близките си, с много настроение и усмивки! Бъдете живи и здрави!“ – пожелават младежите.

Инициативата беше осъществена през 2022 г. за Възкресение Христово и Коледа с подкрепата на членове и симпатизанти на партията.

MGERB-4MGERB-3MGERB-1MGERB-2
#

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн