Кметът Живко Тодоров поздрави златната медалистка Даяна Стойчева

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

IMG_7829IMG_7817Златната медалистка Даяна Стойчева, състезателка на клуб по борба „Берое“, бе поздравена за успехите си от кмета на община Стара Загора Живко Тодоров. Тя бе заедно с треньора Даяна Пашева и своя баща.

„Винаги се радвам, когато мога да поздравя млади, можещи и амбициозни спортисти. Искрени поздравления за постигнатите успехи, сигурен съм, че предстоят още много такива“ – обърна се към шампионката Живко Тодоров. Той връчи на младата старозагорка и специален плакет за приноса й към прославянето на Стара Загора като спортен град.

Даяна Стойчева извоюва първо място в категория до 46 кг при момичетата на проведеното в Стара Загора Държавно лично първенство за момичета и кадетки. Тя бе отличена и за най-технична състезателка. Старозагорката отбеляза и друг успех – тя премина от 42 кг в по-горната категория – 46 кг. Даяна Стойчева грабна и приза „Динко Петров“ за най-добра българска състезателка на едноименния турнир в памет на бронзовия олимпийски медалист от игрите в Рим през 1960 г.

IMG_7841IMG_7815
#

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн