Специализирана полицейска операция за противодействие на битовата престъпност на територията на ОДМВР-Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

5Специализирана полицейска операция за противодействие на битовата престъпност, опазване на обществения ред и осигуряване на полицейско присъствие в уязвимите райони се провежда в област Стара Загора. Акцията стартира в ранните сутрешни часове и се провежда от служители на ОДМВР – Стара Загора и районните управления в областта. Следи се и за нарушения за изборното законодателство. Обект на проверките са различни направления – криминална, икономическа престъпност, както и спазването на Закона за движение по пътищата.

До момента в хода на планираните мероприятия са проверени 221 лица, 143 МПС и 21 търговски обекта. По ЗМВР са задържани 5 лица. Съставените протоколи по чл.64 и 65 от МВР са 27. Проверени са 6 заложни къщи. Съставени са 43 акта и фиша. Започнати са били три бързи производства – две за притежаване на наркотични вещества и едно за шофиране след употреба на наркотично вещество.

2 (1)1
#

социални бутони


echo
Copyright © 2023 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн