Кукленият театър в Стара Загора посреща Международния ден на театъра с „Дигитално оживели кукли”

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Kuklen teatarНа 27 март ще отбележим Международния ден на театъра. По този повод Държавният куклен театър в Стара Загора е подготвил специална изненада за своите зрители.

Проектът „Дигитално оживели кукли“, показан ексклузивно в рамките на МКТФ „Пиеро“ 2021, се завръща като постоянна атракция във фоайето на Куклен театър Стара Загора. С помощта на най-новите дигитални технологии жабокът от спектакъла „Жабокът принц“ ще оживее във фоайето на театъра и ще си комуникира със зрителите.

В рамките на 10-15 минути зрителите могат да се превърнат в дигитални кукловоди. Достъпът до забавлението за малки и големи е безплатен, но с предварителна заявка по телефона на касата на театъра.

На 27 март часовете са от 10:30 до 18:00 часа на всеки 15 минути. Запазете своя час на телефон 042 620 346.

Проектът се реализира с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура“/ National Culture Fund, Bulgaria, Програма за възстановяване и развитие на държавни, общински и регионални културни институти 2022. Партньори по проекта са VAR Lab – Лаборатория за виртуална и добавена реалност.
#

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн