До 10 април очакват заявки за детски летен лагер на Каваците

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Kavacite - StZ stanciaЗа поредна година Община Стара Загора организира летен отдих за деца и ученици в почивна станция „Стара Загора“ в местността „Каваци“. Край Созопол ще събират тен и слънчеви емоции близо 600 деца и ученици от общината. Организираните 7 смени ще започнат на 1 юли и ще продължат до 2 септември.

Заявки за участие в летния отдих се изпращат от образователни институции, спортни клубове, читалища и други организации в срок до 10 април 2023 г. в деловодството на Община Стара Загора.

Не се допускат индивидуални заявки от физически лица. Те следва да бъдат отправяни към институциите или клубовете, които посещава детето (ученикът).

Смените се организират съобразно подадените в писмен вид заявки за ползване на почивната станция, които ще бъдат потвърждавани по реда на тяхното постъпване в Община Стара Загора, до запълване на лагерните смени.

От отдел „Образование“ на Общинската администрация уточняват, че интересът към летния лагер нараства всяка година. Картата за отмора за старозагорските деца е на стойност 160 лв. за 10 дни. Тя включва транспортни разходи, четирикратно хранене и застраховка. Туристическият данък ще бъде заплащан отделно.

Почивната станция, която е на метри от лазурното море и финия пясък, очаква своите малки гости от училища, спортни клубове, школи и читалища.
#vvv

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн