Нов политически проект “Развитие” начело с Виктор Драголов тръгва в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

P1440819Нов граждански проект под името “Развитие” ще се включи в Местните избори тази есен в Стара Загора, стана ясно днес. В момента тече процедурата по регистрацията на формацията в Софийския градски съд.

Председател на “Развитие” е познатият на всички Виктор Драголов – 34-годишен, семеен, с едно дете, бакалъвър по Бизнес администрация, магистър по Стопанско управление. Баща му – футболната легенда Васил Драголов, вкара победните голове в последните два мача на “Берое” през сезон 1985/86 – срещу “сините” в София (3:2) и срещу “Славия” в Стара Загора (1:0), с които старозагорският тим стана шампион на България.

Заместник-председатели са Лина Миланова – магистър по Финанси и счетоводство, Даниел Богоев – бакалавър по Комуникационна техника и технологии, магистър инженер по Телекомуникационни мрежи и системи, Боян Кулев – магистър-фармацевт и общински съветник, Нели Анчева – юрист с дългогодишна практика. Активно за проекта ще работят още Антония Коева – юрист и нотариус, и известният на всички старозагорци проф. Бойчо Биволарски, бивш дългогодишен председател на БСП в Стара Загора.

“Нашият проект е дълго обмисляна идея, не е спонтанно решение. Заедно с Вили Миланова и Даниел Богоев направихме първите стъпки преди две години – сподели Виктор Драголов. – Заставаме пред вас и бихме искали да декларираме желанието си да участваме още по-активно в обществения и политическия живот на Стара Загора. Нашата обща мисия е да направим града ни още по-добро място за живеене. В екипа ни участват изключително сериозни и доказани личности, с богат житейски, включително политически и обществен опит, с редица инициативи в полза на обществото – нещо, което ние винаги сме търсили. Заедно мечтаем Стара Загора да стане още по-привлекателно място – както за инвестиции, така и за бизнес, работа и семеен живот. Заставаме открито, честно пред нашите съграждани и приятели, пред хората от обществото. Ще работим честно и отговорно, защото тук са родени нашите родители, ние, нашите деца. Запознати сме с всички нужди и проблеми на града. Ще водим последователни политики, чрез които ще даваме ясни решения и точни посоки как Стара Загора да стане по-атрактивна и да се развива” – каза Виктор Драголов.

Старозагорци ще могат да се информират за дейността на “Развитие” от сайт на формацията, когато той бъде пуснат.

Фокусът на “Развитие” ще бъдат Местните избори за общински съветници и кмет, които ще се проведат наесен, заяви Виктор Драголов. Обмислят и двете опции, но ще уточнят участието си, след като се запознаят с позициите на останалите политически сили за вота.

“Развитие” обединява хора, членуващи или гравитиращи към различни партии – “НАРОДЕН СЪЮЗ” (В. Драголов), БСП (Б. Биволарски), “Воля” (Б. Кулев), както и политически неутрални. “Избягваме да говорим за политика” – сподели проф. Биволарски. “Отдавна не сме се ангажирали с политика” – потвърди и Виктор Драголов. Общата им кауза е развитието и по-доброто бъдеще на Стара Загора.

ПРИОРИТЕТИ НА “РАЗВИТИЕ”:

* Чиста и зелена община Стара Загора;

* Достъпно образование и здравеопазване за всички старозагорци;

* Масов спорт и развитие на младежките дейности;

* Адекватно управление на общинската собственост и целесъобразно разходване на общинския жилищен фонд и на европейските финансови средства;

* Подкрепа за малкия и средния бизнес;

* Развитие на културното наследство, туризма и вероизповеданията;

* Пълна дигитализация на общинските процеси.
#

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн