Листата на „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“ в 27-и Старозагорски избирателен район

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

_BSP logo 220

Георги Гьоков: БСП е единствената партия, която  винаги е отстоявала във всички периоди  оцеляването на „Марица Изток“

„Регистрираме балансирана листа с експерти във всички сфери, младите ни лица, които са повече от 50 % в листата. Програмата ни „Мир, благоденствие, солидарност и прогрес“ е с национални приоритети за българските граждани във всички области, обявихме се за мир, за по-високи доходи на пенсионери и работещи, за таван на цените.  БСП продължава да работи по местни и регионални проблеми, ние сме единствената партия, която  винаги е отстоявала във всички периоди  оцеляването на „Марица Изток“, каза водачът на старозагорската листа на „БСП за България“ Георги Гьоков след внасяне на документите в РИК-Стара Загора.  С него бяха и кандидати за депутати от листата, сред които и Велина Атанасова, председател на БСП-Стара Загора, която днес празнува рожден ден.

През 2020г. по настояване и предложение на  парламентарна група  на социалистите бе прието решение  на НС за работа на енергийния комплекс до изчерпване на запасите на въглища – така отговори екс социалният министър на журналистически въпрос за основния регионален проблем. „Област Стара Загора е един от изявените региони в производството и преработката на розово масло – ще работим националният ни символ да не бъде поставян под общия знаменател на химическите продукти.  Кандидатите за депутати ще отстояваме  добра инфраструктура,  както за  няколко лентов скоростен път до магистралата, тунелът под Шипка и др. обекти, за които нееднократно  алармираме“, подчерта Гьоков и представи листата. Ето и имената на личностите в нея:

1.Георги Янчев Гьоков, 61 г., инженер и дългогодишен директор на дирекция „Бюро по труда“ – Стара Загора. С богат опит в законодателната дейност. Отлично запознат с функционирането на държавната администрация, с експертиза в социалната сфера и взаимодействието с НПО, синдикати и работодатели. Общински съветник и зам.-председател в местния парламент в периода 2003г.-2015г. Народен представител от 42-то до 48-ото Народно събрание, министър на труда и социалната политика от м. декември 2021г. до м. август 2022г.

2.Пламен Станимиров Караджов, 43 г., специалист по счетоводство и одит на нефинансови предприятия. Работи като главен счетоводител в Югоизточно държавно предприятие. Втори мандат общински съветник. Председател на БСП-Казанлък.

3.Николай Генчев Каварджиклиев, 54г., магистър по специалността „Финанси и банково дело“, финансов експерт. Работил като изпълнителен директор на държавен фонд „Земеделие“ и изпълнителен директор в няколко банкови и застрахователни институции.

4.Велина Димитрова Атанасова, 50г., магистър по право, адвокат към Адвокатска колегия-Стара Загора. Председател на БСП-Стара Загора.

5.Галина Куманова Господинова, 47г., бакалавър по специалността „Регионална икономика“, търговски супервайзор в частно дружество. Общински съветник в Общински съвет-Стара Загора в мандат 2019г.-2023г.

6.Динко Колев Господинов, 39г., с висше образование, доктор по специалността „Електроснабдяване и електрообзавеждане”. Работи като ръководител отдел в държавно дружество.

7.Неделин Костадинов Марков, 41г., доцент доктор по регионална икономика, магистър по счетоводство, контрол и одитинг. Преподавател в Тракийския университет.

8.Косьо Христов Косев, 56г., магистър по специалността „Икономика и данъчна политика“. Три мандата кмет на община Николаево (2007г.-2019г.), общински съветник в Общински съвет-Николаево в мандат 2019г.-2023г.

9.Николай Стефанов Атанасов, 79г., инженер, областен координатор и председател на общинската организация на ПП „Нова зора“.

10.Милена Златева Данкова, 36г., магистър по специалността „Предучилищна и начална училищна педагогика“. Учител в основно училище в Стара Загора.

11.Сашко Иванов Лозанов, 66 г., магистър по право, член на Адвокатската колегия в Стара Загора. Общински съветник в Общинския съвет-Стара Загора в мандати 2003г.- 2007г. и 2011г.-2015г.

12.Радиана Георгиева Неделчева, 23г., студент по магистърска специалност „Строителство на сгради и съоръжения“. Работи в строителна фирма. Председател на Младежкото обединение в БСП-Стара Загора.

13.Пламен Русев Русев, 28г., магистър по специалността „Мехатроника“. Организатор производство в предприятие за производство на хидравлични компоненти и системи. Член на Младежкото обединение в БСП-Казанлък.

14.Петър Георгиев Гончев, 33г., магистър по специалността „Молекулярна биология и биотехнология”, търговски представител в частно дружество, член на Младежкото обединение на БСП – Стара Загора.

15.Стефан Генчев Стойчев, 68г., висше образование, специалност „Финанси и кредит“. Финансов инспектор в АДФИ. Общински съветник в Общински съвет-Мъглиж, мандат 2019-2023г.

16.Момчил Донев Ненов, 43г., магистър „Строителство на сгради и съоръжения“. Народен представител в 47-мо Народно събрание. Технически ръководител в строителна фирма.

17.Александър Александров Семов, 23г., студент в Технически университет. Работи като инженер-технолог в компания за металообработка.

18.Диян Антонов Донев, 30г., инженер по електроника. Работи в компания за търговия на селскостопанска техника, резервни части и сервизни услуги. Член на Младежко обединение в БСП-Стара Загора.

19.Неделин Вълчев Матев, 25г., инженер по „Автоматика и компютърни системи“. Служител в държавно дружество.

20. Владимир Любомиров Грамовски, 36г., магистър по специалността „Мениджмънт на социалните и педагогическите организации“. Търговски представител в частно дружество.

#gerb

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн