Екипажът на старозагорски тролейбус бе поздравен за достойна постъпка по време на смяна

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

16746388420511674638888727Ресорният зам.-кмет на Стара Загора Радостин Танев поздрави екипажа на тролейбус, обезпечаващ линия №36 в събота – Румяна Костова и Минчо Тенев. Двамата достойни старозагорци намират мобилен телефон, случайно изпаднал от пътник. Малко по-късно получават обаждане от собственика на устройството и го предават с усмивка.

„За добрите дела трябва да се говори по-често, това е и причината да ви поздравя от свое и от името на кмета на община Стара Загора Живко Тодоров“ – каза Радостин Танев. Той зарадва служителите на общинското дружество „Тролейбусни и автобусни превози“ ЕООД със символични подаръци и им връчи благодарствен адрес от кмета. „Благодарение на хора като Вас – с дълбоки морални и човешки ценности, Стара Загора е все по-добро място за живеене. Не забравяйте, че светът има нужда от малки добрини всеки ден, а не от велики дела веднъж!“, гласи обръщението на градоначалника.

Подарък на служителите за пример връчи и управителят на предприятието инж. Георги Станчев. Той изрази увереност, че всички работещи в общинското дружество носят съвест и добро сърце, както и че постъпката на Димитрина Колева и Минчо Тенев не го изненадва, но го радва искрено.

Тази година „Тролейбусни и автобусни превози“ чества своя 70-ти юбилей и подготвя специална програма за отбелязването му.

1674638842086
#

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн