Айкидо и аеробика предлага Читалище „Родина“ в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Aerobika_s_GabiAIKIDO_klub_ImeonАйкидо за деца и възрастни и Аеробика с Габи са две от новите дейности в богатото портфолио на Читалище „Родина“.

Айкидо е съвременно японско бойно изкуство. Чрез практикуването му, трениращият се усъвършенства не само физически, но и духовно. Пълноправен член на Българска Айкидо Федерация, Айкидо клуб „Имеон“ е най-големият в България, основан през 2000 година и има дългогодишен опит. Сега, „АЙКИДО Клуб Имеон–Стара Загора“ предлага тренировки за деца /от 7 години/ и възрастни /без ограничения/ с квалифициран инструктор към Българска Айкидо федерация и Световната Айкидо федерация Айкикай. Тренировките се провеждат три пъти седмично във физкултурния салон на СУ „Васил Левски“.

Аеробика с Габи е уникална възможност да се тренира с Габриела Ковачка – бивш национален състезател по спортна аеробика, усмихнат и всеотдаен професионалист. Тренировките са доста натоварващи, зареждащи и енергични. Подържането на физическата форма допринася за добро здраве, намалява риска от развитието на диабет, сърдечно-съдови заболявания, инсулт, а също така спомага за отделянето на ендорфин /хормона на щастието/. Тренировките по Аеробика с Габи се провеждат два пъти седмично в залата на Холистичен център „Вдъхновение“ /бул. „Цар Симеон Велики“,№130, ет.2/

За информация:
Айкидо клуб „Имеон“ – Стара Загора – тел. 0898 420 974
Аеробика с Габи – тел. 0892 096 929
Читалище „Родина“ – тел. 0886 363 014
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2023 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн