Представиха новите зам.-кметове на Стара Загора Надежда Чакърова и Радостин Танев пред ръководствата на селата от общината

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

16734287106021673428710616Ежемесечната среща на кметовете и кметските наместници от селата на община Стара Загора, първа за 2023 година, започна с представяне на новите членове на екипа на кмета Живко Тодоров. Надежда Чакърова, която пое ресора „Образование, здравеопазване и социални дейности“, поздрави ръководствата на малките населени места. „Радвам се да ви видя заедно. Всички въпроси, които засягат отговорностите ми, ще получат отговор. Предстои ми среща с екипите на детските градини и училищата, които са в селата, за да се запозная с проблемите им отблизо. Амбицията ми е да имаме добра и градивна комуникация, за да вземаме заедно адекватни решения и подобряваме образователната и здравната среда“, сподели Чакърова.

Радостин Танев, който отговаря вече за ресор „Транспорт, чистота и екология“, също се обърна към кметовете и кметските наместници. „Няма малко село, няма малък проблем – всички казуси, които имате пред вас и касаят живота в населено ви място, ще бъдат чути. Вярвам, че заедно ще успеем да свършим добри дела, да надградим постигнатото. Кабинетът ми ще е винаги отворен за всички ви“, каза Танев. В аванс той сподели, че предстои финално да бъде огледана от експерти новата транспортна схема, за да се подложи на обществено обсъждане. Той допълни, че започва срещи с екипа си в селата, като приоритет ще бъде темата за чистотата и качеството на услугата.

Част от въпросите, поставени пред новите зам.-кметове на общината, касаеха почистване на дерета, храсти и дървета, проблеми, свързани с пътната инфраструктура и графика на междуселищния транспорт. Срещата традиционно води секретарят на Общинска администрация Делян Иванов, а участие в януарската взеха още Росица Копривчина – директор на Дирекция „Транспорт, чистота и екология“ и Деница Тодорова, която подпомага административната работа на кметовете и кметските наместници.
1673428710632
#

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн