Община Стара Загора ще си сътрудничи с Българска фондова борса и Центъра за устойчиви финанси и енергетика

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

__Obshtinata 660 - CНа 12 януари, четвъртък, в 11.00 часа в зала 203 на Община Стара Загора ще бъде подписан меморандум за сътрудничество между кмета Живко Тодоров и изпълнителния директор на Българска фондова борса (БДФ) доц. д-р Маню Моравенов. Този вид партньорство има за цел да привлича инвеститори, да подпомага икономическото развитие на малките и средни предприятия, както и стартиращите компании.

По време на събитието ще бъде подписан още един меморандум – с Центъра за устойчиви финанси и енергетика. Основната мисия на инициативата е да подпомага усилията на заинтересованите страни в посока трансформация на икономиката, давайки добри перспективи за регионите и страната.

БФБ и Българска независима енергийна борса (БНЕБ) са основните двигатели за създаването на Център за устойчиви финанси и енергетика – Green Finance & Energy Centre Green, като си партнират с Министерство на финансите и Министерство на енергетиката, Комисията за финансов надзор и Фонда на фондовете, както и с представители на заинтересованите страни.

В срещата по повод бъдещето сътрудничество ще се включи и Константин Константинов, който е директор на Българската независима енергийна борса.
#

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн