От Дневен център „Св. св. Козма и Дамян“ първи зарадваха животните в зоопарка с лакомства – коледни елхи

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

zoo6zoo1 (1)Потребителите на Дневен център „Св. св. Козма и Дамян“ бяха първите, които се включиха в традиционната инициатива на Зоопарка в Стара Загора за събиране на коледни елхи. Доставката на лакомството за елени и козирози направиха лично, като след това се насладиха на разходка в слънчевото януарско време. Екипът на д-р Ивелина Илиева, ръководител на зооградината, се постара да обогати десерта на чифтокопитните обитатели, като го украси със зеленчуци.

Дневният център „Св.св.Козма и Дамян“ е социална услуга, която осигурява качествена грижа за пълнолетни лица с ментални и хронични психични проблеми. Вече 16 години в центъра се стимулира използването на разнообразни техники за подобряване на координацията, творческото мислене, както и психичното здраве на потребителите му.

Д-р Ивелина Илиева уточни, че освен отрязани дървета, които са красили домове и офиси по време на празниците, на зоопарка са дарени и няколко живи елхи, които да бъдат засадени на подходящо място.

zoo2 (1)
#

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн