На Игнажден митрополит Киприан посрещна над 200 деца в Митрополитския дом

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

IMG_3237IMG_3235На днешния Игнажден Негово Високопреосвещенство Старозагорският митрополит Киприан посрещна в Митрополитския дом децата и учениците, изучаващи религия в престолния град на Старозагорската епархия.

Първи гости на владиката бяха възпитаниците на Детска градина № 3 „Ян Бибиян“ и учителките им Десислава Христова, Олга Делчева, Мая Внукова и Антоанета Витанова. Веднага след тях с архиерея се срещнаха учениците от началния етап на обучение в IV ОУ „Кирил Христов“, придружени от преподавателя им Мария Денкова. Всички те представиха специално подготвена празнична програма, след което най-любопитните не спираха да задават въпроси на митрополит Киприан. Той подари на малчуганите екземпляри от изданията за деца на Старозагорската света митрополия и лакомства.

В сряда, 21 декември, владиката ще посрещне децата от ДГ „Кипарис“ и учениците от СУ „Иван Вазов“. Рождественското тържество на възпитаниците на неделните училища и музикалната школа на Старозагорската света митрополия е в четвъртък (22 декември) от 17:00 часа в залата на Културния център за даровити деца „Петър Жеков“.

IMG_3233IMG_3238IMG_3232IMG_3236IMG_3234IMG_3231
#

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн