Дядо Коледа яхва мотор и раздава подаръци на 24 декември в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Dqdo Koleda motorНетрадиционен Дядо Коледа, яхнал мощен мотор, а не шейна, ще приветства послушните, а и не чак толкова – малки и големи старозагорци на 24 декември на площада пред Община Стара Загора. Традиционната инициатива на местния мото клуб “Free Wind Riders” очаква всички жители и гости на града в 11.00 часа. Благият белобрад старец ще бъде в компанията на Снежанка и ще раздаде 600 подаръци.

Колоритното отбелязване на красивите зимни празници се случва тази година с безценната подкрепа на сдружение „Брат за брата“. Идеята Дядо Коледа да яхва мотор и да „язди“ по старозагорските улици е на над 15 години, но всеки път предизвиква широки усмивки и допринася за празничното настроение.

За втори път мото шоуто ще дари емоция и с концерт, като отговорната задача да озвучат с музика Стара Загора се пада на Детска музикална формация „Звездопад“, танцовите школи при НЧ „Настроение 2017“ и ДЮТС „Броеничка“.

“Free Wind Riders” ще отбележат четвърт век през 2023 година и обещават запомнящи се изненади по повод рождения ден на клуба.
#

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2023 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн