Старозагорското ОУ „Георги Райчев“ чества 40-годишнината си

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

1669894098758Истински празничен маратон организираха от ОУ „Георги Райчев“ в Стара Загора по повод 40 години от основаването си. Програмата започна на 3 ноември с писане на стихове с перо, посветени на патрона на старозагорското училище, в Регионалния исторически музей. Открита бе и площадка за обучение по БДП, която е изградена по Национална програма „Осигуряване на съвременна, сигурна и достъпна образователна среда“. Във фоайето на училището бе наредена изложба „Цвят в приказния свят“ с творби по творчеството на Георги Райчев. Празничната програма включи още инициативи за любителите на книгите „Приказки под липите“ и „Най-хубавото птиче“.

Днес се проведе Ден на отворените врати в училището, която предостави възможност за разходка из школото, както и кратка беседа. Кулминацията на отбелязването на годишнината ще бъде на 7 декември от 16.00 часа в Художествената галерия, където възпитаници на „Георги Райчев“ са подготвили красив концерт.
#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2023 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн