Община Стара Загора получи етикет „Ефективен CAF потребител“

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

16693778173951669377817408 (1)Община Стара Загора получи етикет „Ефективен CAF потребител“, присъждан на публични администрации, успешно въвели европейския модел за управление на качеството „Обща рамка за оценка“ (CAF). Отличието връчи изпълнителният директор на Института по публична администрация (ИПА) Павел Иванов на секретаря на старозагорската община Делян Иванов. На церемонията присъства и началникът на отдел „Правно-нормативно обслужване“ Цена Велкова.

Официалното събитие бе организирано от ИПА и се проведе днес в София. То се реализира по проект „Въвеждане на Общата рамка за оценка (CAF) в българската администрация“, осъществяван с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

Центърът за административно обслужване на Община Стара Загора бе изцяло обновен и модернизиран. Той отговаря на всички нормативни изисквания. Обследва се ежемесечно и удовлетвореността от обслужването на гражданите, което дава обратна връзка на ръководството на Общината. Етикетът „Ефективен CAF Потребител“ доказва успешното въвеждане на модела за управление на качеството в процеса по предоставяне на административни услуги.
#

сподели ме


echo
Copyright © 2023 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн