Конкурс „Сурва, Весела година“ и тази година очаква творящи ученици

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

smartДо 14 декември е отворен за участие традиционният конкурс за сурвачки „Сурва, Весела Година”, организиран от Община Стара Загора и Център за подкрепа за личностно развитие.

Сурвачките трябва да бъдат изработени от естествени материали, да носят българската народна традиция и да отразяват уменията на децата, сръчност и познания за обичаите за красивите зимни празници в България. В конкурса могат участват ученици от І до VІІ клас разделени в две групи – от І до ІV клас и от V до VІІ клас. Творбите ще бъдат оценени от компетентно жури.

Всяка сурвачка трябва да е съпроводена със следната информация: трите имена на ученика, клас, училище, точен адрес и телефон, име на учителя. Творбите се предават в сградата на Център за подкрепа за личностно развитие на адрес: ул.”Захарий Княжески” 71 ет.3. За допълнителна информация: тел.042 63 86 98, 042 62 90 62.

Списъкът с наградените произведения ще бъде публикуван в сайта на ЦПЛР -Стара Загора и на страницата на центъра във Фейсбук.

Отчитането на конкурса ще бъда на 22 декември от 14.00 часа в залата на ЦПЛР.
#

социално споделяне


echo
Copyright © 2023 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн