Превантивно-информационна кампания „Шофирането не е игра“ тази неделя в центъра на Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

kampaniyaСветовният ден за възпоменание на жертвите от пътнотранспортни произшествия – 20 ноември, ще бъде отбелязан в Стара Загора с панихида, отслужена в храм „Св. Въведение Богородично“ от 10.00 часа.

Малко по-късно същия ден, от 12.00 часа, пред Културен център „Стара Загора“ ще започне Превантивно-информационна кампания „Шофирането не е игра“ с участието на Safety Driving Academy, БЧК, ЦПЛР, ММЦ, ПИЦ по зависимости, МКБППМН.

Двете събития са само част от разнообразните дейности, включени в съвместната кампания на Община Стара Загора, ОД МВР, БЧК, Международния младежки център, Превантивно-информационния център по зависимости, Центъра за подкрепа за личностно развитие и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните. Стартиралата в началото на месеца обща инициатива под мотото „Шофирането не е игра“ цели да насочи вниманието към проблема с пътната безопасност.

На 21 ноември от 14.00 часа е предвиден открит урок по християнски ценности. Началният час е 14.00 часа, а мястото е Катедрален храм „Св. Николай“.

На 24 ноември от 14.00 и от 16.00 часа в Младежкия дом, ще бъде представена театралната постановка „Даскалото е cool”.

По време на кампанията „Шофирането не е игра“ се провеждат и образователно-информационни беседи със служители на МВР в училищата на територията на община Стара Загора.
#

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн