Инициативата „Безплатни градски турове“ се завръща с нов маршрут

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

parks.cdrНов маршрут от инициативата „Безплатни градски турове“, организирана от Община Стара Загора и Туристическия информационен център, ще зарадва жителите и гостите на града на 5 октомври от 17:00 часа. Обиколката с име „Парковете разказват своите истории“ ще бъде с водач Ива Духтева от отдел „Туризъм и младежки дейности“. Началната спирка е пред шадравана на Станционната градина.

“Цветът на нашата разходка е зеленото и целим с нея да избягаме, дори за малко, от сивото и забързано ежедневие. Накъдето и да тръгнем, откъдето и да минем, зеленината ни съпътства. Заедно ще се потопим в историите на красивите оазиси на града ни – ще се пренесем в миналото, ще се припознаем в настоящето и така заедно ще съградим бъдещето”, казват от ТИЦ. За да бъдете част от интересната разходка, предварително се запишете по най-удобния за Вас начин: на място в Туристически информационен център (бул.“Руски“ № 27), на тел. 042 62 70 98 или онлайн на адрес https://forms.gle/h5MSZg4xdUfabpKA9
#

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2022 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн