Какво представляват слотовете с 20 печеливши линии

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Kakvo predstavlyavat slotovete s 20 pechelivshi liniiРазличните слотове имат различен брой линии, но слотовете с 20 линии са с най-добро съотношение цена/качество. Това се дължи на факта, че не трябва да инвестирате много пари за игра и все пак имат достатъчно линии, за да увеличат шансовете Ви за печалба. Можете да играете и да печелите големи печалби дори и с малка сума пари. Създадохме това ръководство, защото смятаме, че всеки играч трябва да опита слотовете с 20 линии поне веднъж. По-долу обсъждаме всичко, което трябва да знаете за слотовете с 20 линии, и предоставяме списък с най-добрите онлайн казина, където можете да ги играете точно сега. Не започвайте да играете, преди да прочетете това ръководство, независимо дали се интересувате от безплатни онлайн слотове с 20 линии, или искате да опитате късмета си за истински пари!

Какво е слот машина с 20 линии

Това са, казано по-просто, слот машини с 20 линии на изплащане. Тъй като традиционните слот машини с три барабана обикновено имат максимум десет линии, спокойно можем да предположим, че машините с двадесет линии почти винаги имат пет барабана. С други думи, те предоставят по-добри графики, допълнителни функции и повече възможности за печалба. Онлайн игра с 20 линии е например Pharaoh’s Fortune на IGT. Трябва да подредите поне два еднакви символа на една от тези линии, за да получите печалба.

Как работят печелившите линии и какво е значението на слотовете с 20 линии

Всяка слот машина, с малки изключения, е изградена около идеята за линия на изплащане. Това са действителните линии, които свързват двете страни на барабаните. В зависимост от играта и барабаните те могат да бъдат прави, кръстосани или във формата на зигзаг. Те са важни, защото попадането на едни и същи символи върху тях е единственият Ви шанс да спечелите на слотове. И както е очевидно, колкото повече линии имате, толкова по-големи са шансовете Ви за печалба.

Така че шансовете за печалба ще бъдат още по-големи, ако играта има повече от 20 линии, нали? Теоретично това е вярно. Например, в слот машината Valkyrie на ELK Studios има общо 1 024 линии. Или можем просто да използваме онлайн играта Slots Angels на Betsoft като сравнение – тя има 30 линии. Или дори слот машината Captain America с 40 линии. Всички тези игри имат по-добри коефициенти за печалба от слотовете с 20 линии. Те обаче изискват и по-големи размери на залога. Виждате, че броят на печелившите линии влияе на това колко пари се харчат за всяко завъртане. Вместо на завъртане, Вие залагате на всяка линия.

Общи елементи на слотовете с 20 печеливши линии

Можете да очаквате да видите следните елементи в казино игри с 20 линии безплатни онлайн почти винаги ги имат:

Бонус завъртания

Най-разпространеният бонусен елемент са безплатните завъртания. Три разпръснати символа където и да е на барабаните обикновено ги стартират. Както подсказва името, когато това се случи, получавате няколко допълнителни безплатни завъртания, а в края на кръга можете да запазите цялата си печалба. Всяка игра има различен таван на броя безплатни завъртания, които можете да получите: Можете да получите 10 или 100. Те се освобождават при всички случаи: Насладете се.

Бонус игри

Имате достъп до допълнителни бонусни функции, освен до безплатните завъртания. Игрите “Избери ме” Ви позволяват да участвате и да спечелите различни награди, включително пари и допълнителни безплатни завъртания. Като алтернатива можете да рискувате и да се опитате да познаете цвета и окраската на затворена карта за игра. Ако имате достатъчно късмет, лесно можете да удвоите сумата на печалбата. Можете да използвате различни бонус кръгове; всичко зависи от това колко изобретателен е разработчикът.

Джакпоти – фиксирани и прогресивни

Разбира се, не всяка 20-линейна слот машина предлага прогресивен джакпот, но по-голямата част от тях го предлагат. Има шанс да спечелите голяма сума при всяко завъртане.

Качество на усъвършенстваните графики

В сравнение с традиционните слот машини, видеослотовете имат невероятни графики и анимации. Тъй като изглеждат толкова добре, някои от тях дори се наричат 3D слотове.

Достъпност за мобилни устройства

По-голямата част от видеослотовете могат да се играят без изтегляне на всички мобилни устройства. Просто кликнете върху бутона “Играй сега” и играта ще започне да се играе за няколко секунди.
#

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн