Състезание по риболов на хищна риба организират на 1 октомври на езеро “Загорка” в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

3245235423Състезание по спортен риболов на хищна риба на 1 октомври 2022 година на езеро “Загорка” в Стара Загора организира големият онлайн риболовен магазин VUK.BG и Спортен клуб по риболов – Стара Загора, ез. “Загорка”.  Наградите са осигурени от VUK.BG. Събитието е озаглавено VUK.BG Street Fishing Спининг Турнир.

Поканени са всички ентусиасти и професионални спининг риболовци от града и страната, като вече има потвърдени над 25 участници, някои от които професионални състезатели по спининг риболов от България и Румъния.

Всеки, който желае да се запише за турнира, може да го направи от формата за записване във фейсбук събитието, и да се запознае с правилата отново там. Таксата за участие е 30 лева, като всички такси ще бъдат използвани от Спортен клуб по риболов – Стара Загора, ез. “Загорка”, за дейността на клуба и подръжка на езерото.

Програмата (неокончателна) е следната:

7:30 – 8:20 —- Записване и потвърждаване на регистрациите от формата за регистрация
8:20 – 8:45 —- Теглене на жребий
9:00 —- Старт
15:00 —- Край
15:30 —- Обработване на резултатите
16:00 —- Награждаване

Подробности за събитето – тук >>>
#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн