Дамите в Центъра за административно обслужване на Община Стара Загора посрещат с униформи и усмивка

Стара Загора ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

IMG_7804IMG_7800Ново работно облекло имат служителите на Центъра за административно обслужване на Община Стара Загора. 18 са дамите, които от днес посрещат гражданите с костюми в тъмносин цвят. Към стандартното сако със светла риза и/или пола, има прибавена брошка със знака на Стара Загора или фино шалче с лого. Служителите от фронт-офиса на Общината сами са избрали моделите на костюмите, единствено разногласие е имало при цветовата гама, стана ясно от думите на главния експерт от отдела Жанета Маринова.

„По този начин сме в синхрон със стандартите за обслужването на гражданите и бизнеса. Прилагаме всички изисквания, които са заложени по наредба. Предстои да надградим с още един елемент – той е обследване на удовлетвореността от обслужването. По този начин ежемесечно ще правим анализ на данните“, обобщи Делян Иванов, секретар на Община Стара Загора.

„В средата на октомври това ще бъде факт и ще се случва посредством попълване на специални анкети на мобилни устройства“, уточни инж. Атанас Пашов, началник на отдел „Административно и информационно обслужване“ в местната администрация.

IMG_7801
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн