Служители на РД ПБЗН – Стара Загора с награди по повод професионалния им празник

Стара Загора ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

IMG_4115IMG_4096По повод професионалния празник на пожарникарите – 14 септември, за проявена инициативност, постигнати високи професионални резултати и за конкретен съществен принос при изпълнение на служебните си задължения награди получиха 49 служители от РД ПБЗН – Стара Загора. С обявяване на благодарност от главния секретар на МВР е отличен инспектор Данчо Игнатов от РС ПБЗ – Чирпан. С писмена похвала от директора на ГД ПБЗН са отличени 13 служители, със същата награда от директора на РД ПБЗН – Стара Загора са отличени 35 служители. Наградите връчи директорът на РД ПБЗН – Стара Загора комисар Стоян Колев на тържествена церемония, която се проведе в двора на дирекцията в областния град.

Проведена бе демонстрация в четири направления: спасяване на човек, пострадал при пътнотранспортно произшествие от автомобил, гасене на запален автомобил с вода и пяна, спасяване на пострадал от покрива на сградата на пожарната с автомеханична стълба. Огнеборците акцентираха, че правилния начин за гасене на запалена мазнина на котлон е поставянето на мокра хавлия върху горящия уред.

IMG_4079IMG_4183 (1)IMG_4194IMG_4142IMG_4216IMG_4237
#vvv

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн