Временна организация на движението на МПС в южната част на Стара Загора

Стара Загора ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Remont 450Във връзка с изпълнението на проект „Реконструкция на водопроводната и канализационната мрежа на град Стара Загора“ и изграждане на ревизионна шахта, се затваря част от улица „Любен Каравелов“ при кръстовището с бул. „Славянски“. Ограничено ще бъде преминаване в дните от 8 до 10 септември – южно платно, и от 10 до 12 септември – северно платно, като движението ще се осъществява двупосочно в съответното свободно платно.

Строително-ремонтни дейности се извършват поетапно и по ул. „Петър Парчевич“, в участъка от ул. „Братя Жекови“ до ул. „Христо Ботев“ в дните от 7 до 9 септември. От 8 до 10 септември изцяло се затваря за МПС кръстовището на улиците „Христо Ботев“ и „Петър Парчевич“.

Изпълнителите на проекта – „ВиК“ – Стара Загора, както и Общинска администрация, апелират гражданите да използват при възможност алтернативни маршрути, както и да шофират внимателно в оповестените райони.
#

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн