ГЕРБ-СДС представи 22-мата от листата си в Стара Загора и тръгна към поредната победа

Стара Загора ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

P1440443P1440440В Лапидариума на Регионалния исторически музей коалицията ГЕРБ-СДС представи тази вечер 22-мата участници в листата си с кандидати за народни представители в 48-то Народно събрание от 27-ми Старозагорски избирателен район и откри в тържествена обстановка предизборната си кампания.

“Всички, които сме тук, сме един екип. Който в годините назад е доказал, че в моменти на криза знаем какво да правим, как да решим проблема и как да изведем държавата в доста по-добро положение от днешното. Хората са притеснени, когато влизат в магазините, цените са ненормални, а посредници вредят на страната. Старозагорският регион не бива да е в това състояние, в каквото се опитват да го сложат. Но трябва да знаят, че зад тези хора, които ще представим след малко, стоим всички ние и няма да предадем региона си.”

С тези думи областният координатор на ГЕРБ Радостин Танев откри представянето и даде думата на един от най-успешните кметове на ГЕРБ – д-р Душо Гавазов, градоначалник на Мъглиж.

“Нашата община даде на предишните избори един от най-добрите резултати не само в Старозагорска област, но и в цяла България – припомни той. И веднага се върна към реалността: – Всички видяхме как в продължение на година и половина самозвани експерти се опитаха да “оправят” държавата. Те не можеха да опазят себе си, а ние искахме да пазят нас. Опитаха се да “изчегъртат” 140 кмета от лицето на България. Тези хора за жълти стотинки разпродадоха националните интереси и не взеха нито една балансирана, неоронваща достойнството на Република България позиция в международен план. Докога трябва да мълчим?” – попита риторично д-р Гавазов.

Водачът на листата Красимир Вълчев не спести истината за изминалата година и половина на хаос в държавата:
“През последните 18 месеца всички ние станахме не само приятели, но и бойни другари – каза той. – Сплотиха ни битките, сплоти ни “изчегъртването” и арестите. Тези 18 месеца дадоха шанс да се види колко негодна е нашата “алтернатива”, колко фалшива е Промяната. Обещаваха почтеност, а в същото време грабеха с комисионери. Обещаваха по-високи доходи, а в същото време ги вземаха с инфлацията. Тези хора дойдоха с лъжи, манипулации, с предизборни и следизборни репресии. Лошото е, че си останаха само с това. Те мразят ГЕРБ, защото ГЕРБ е символ на градивното начало. Партията на Посредниците и присъдружните й партии ни завещаха много кризи, с които ние трябва да се справяме. Затова днес сме още по-мотивирани да се изправим пред нашите съграждани и да искаме тяхното доверие. Защото минахме всички тези битки, защото се видя “алтернативата”, защото сме най-добрата партия като организационна форма и най-добрият отбор, с най-много професионалисти и специалисти в редиците ни. Защото имаме най-авторитетния лидер и сме най-отговорни, защото неведнъж сме се справяли с кризи. Никой не може да ни отнеме самочувствието от това, което сме направили през годините. Ние сме длъжни да върнем нормалното, градивното начало. След изборите не може да има стабилно, отговорно управление без ГЕРБ. Най-добрият начин да се справим с днешните кризи е 1 милион души да гласуват за ГЕРБ-СДС. Победа!” – призова Красимир Вълчев.

За ГЕРБ-СДС се гласува с номер 24.

Визитки на кандидатите за народни представители на Коалиция ГЕРБ – СДС от 27-и МИР – Стара Загора:

1. Красимир Георгиев Вълчев е завършил „Финанси” в Икономически университет – Варна. Министър на образованието и науката по време на 44-ото Народно събрание. В периода 2002 – 2009 г. работи на различни длъжности в Министерството на финансите. От септември 2009 г. до февруари 2017 г. е главен секретар на Министерството на образованието и науката. Народен представител в 46-ото и 47-мото Народно събрание на Република България.

2. Маноил Минчев Манев е докторант по „Национална сигурност“ в Академия на МВР, Магистър по история Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий“, бакалавър по национална сигурност от Академия на МВР. 13 години е бил служител в Криминална полиция в МВР. Създател е и директор на Частен професионален колеж по охрана и сигурност „Св. Георги Победоносец“ – Стара Загора. Бил е и заместник областен управител на област Стара Загора. Народен представител в 43-ото, 44-ото, 45-ото, 46-ото и 47-мото Народно събрание на Република България.

3. Илиана Петкова Жекова е магистър по „Социални дейности“ и по „Психология“ от Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий“. Била е социален работник в Дирекция „Социално подпомагане“ – Казанлък, след това директор на дирекция „Бюро по труда“ – Казанлък към Агенция по заетостта. Народен представител в 45-ото, 46-ото и 47-мото Народно събрание на Република България. В последния парламент е била член на Комисията по труда, социалната и демографската политика и Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта.

4. Арх. Мартин Паскалев Паскалев е завършил специалност „Архитектура“ в Университет по архитектура, строителство и геодезия – София. Работи като архитект-проектант. Общински съветник от ПП ГЕРБ, мандат 2019 – 2023 г. в ОбС – Стара Загора. Председател на Постоянна комисия по териториално и селищно развитие и транспорт.

5. Методи Михайлов Марков е магистър по специалност „Педагогика“ и „Публична администрация“ от Академията на МВР. Работил е в Националната служба за сигурност. Бил е началник на звено „Инспекторат“ в Община Стара Загора и два мандата заместник-кмет на Община Мъглиж. Кметски наместник е на село Шаново за мандат (2019 – 2023 г.). Председател е на Стрелкови клуб „Ронин“ – Стара Загора, Многократен държавен шампион е по динамична стрелба в различните категории оръжия.

6. Иван Станчев Станчев е завършил специалност „Изчислителна техника“ във ВМЕИ – Варна и „Финанси“ в УНСС – София. Заемал е различни ръководни длъжности в частния сектор. Председател е на Общинския съвет на Чирпан и общински ръководител на ГЕРБ в Чирпан.

7. Александър Красимиров Кьосев е завършил специалност „Политически науки с международни отношения“ в Университет за национално и световно стопанство – София. Бивш зам.-председател на Студентска асоциация за изследване на международните отношения. Работи в Telus International като специалист по анализиране и модериране на съдържание в социални мрежи.

8. Зорница Петкова Георгиева е завършила СОУ „Гео Милев“ в Раднево. Занимавала се е с частен бизнес. Кмет е на село Ковачево за мандат (2019 – 2023 г.).

9. Светозар Тодоров Ялъмов е завършил специалност „Публична администрация“ в Технически университет – Габрово. Работи в сферата на строителния бизнес.

10. Анастасия Христова Гидикова е магистър по „Маркетинг и мениджмънт“. Завършила е Академия за управление „Серго Орджаникидзе“, Москва със специалност „Икономика и управление на производството“, Стопанска академия “Проф. Д. Ценов”, Свищов с квалификация „Здравен мениджмънт“ и Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий“ със специалност „Учител по икономика“. Докторант и хоноруван преподавател в Стопански факултет на „Тракийски университет“ в Стара Загора. Има дълъг управленски и административен опит в различни сфери на стопанския живот, общинската и държавна администрация. Вещо лице за изготвяне на икономически и счетоводни експертизи към Окръжен съд – Стара Загора. Общественик и пряк участник в инициативи в полза на обществото, хората и децата в нужда. Регионален председател за Южна България към една от най-големите международни благотворителни организации.

11. Мехмед Алиев Мехмедов е лекар. Завършил е Висшия медицински институт в Стара Загора (днес Медицински факултет на Тракийски университет). Има специализации по обща и трудова медицина. Към момента работи в Център за спешна медицинска помощ – филиал Казанлък.

12. Тихомир Грудев Динев е ветеринарен лекар. Завършил е Ветеринарномедицинския факултет на Тракийски университет в Стара Загора и семестриално специалност „Агрономство“. Има богат професионален опит в различни животновъдни ферми. Бил е кмет на село Княжевско за мандат (2007 – 2011 г.). Към момента работи в най голямата кравеферма в България.

13. Тодор Димитров Тодоров е минен инженер. Бакалавърската си степен завършва в Минно-геоложки университет „Св. Иван Рилски“ – София. Работи в минно-енергийния комплекс „Марица изток“.

14. Донка Ганчева Христова има бакалавърска степен по специалност „Стопанско управление“ и магистърска степен по специалност „Управление на проекти“ от Технически университет – Габрово. Работила е в различни сфери на частния бизнес. Към момента се занимава с търговия.

15. Емил Тихомиров Енчев е завършил специалност „Медицина“ в Тракийски университет – Стара Загора. Асистент е по хирургия към катедра „Хирургични болести и Анестезиология” при Медицински факултет на Тракийски университет.

16. Десислава Пламенова Тинева е завършила бакалавърска степен по специалност „Макроикономика“ и магистърска степен по специалност „Публична администрация“ във Великотърновския университет. До края на 2018 г. работи като младши експерт „Програми и проекти“ в Община Казанлък, а към момента е младши експерт „Обществени поръчки“.

17. Димитър Христов Пандазиев е завършил СПТУ по машиностроене със специалност „Оператор на металорежещи машини“. Кмет е на село Богомилово, община Стара Загора за мандат (2019 – 2023 г.).

18. Стоян Крумов Чачкаров е електроинженер. Завършил е Технически университет – Габрово. Има множество квалификации в различни учебни центрове и богат професионален опит в сферата на производството. Към момента е оператор на подстанция и мониторинг в частно дружество.

19. Надя Трендафилова Карбанова е магистър по „Медицина“ от Тракийски университет – Стара Загора, бакалавър по специалност „Обща психология“ от Югозападен университет – Благоевград, магистър по „Здравен мениджмънт“ от Стопанска академия „Димитър Ценов“ – Свищов, семестриално е завършила степен магистър по специалност „Политическа психология“ във Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий“. Работила е като офис мениджър, лекар ординатор в Инфекциозно отделение в Стара Загора, директор на Дом за пълнолетни лица с физически увреждания. Към момента е управител на Социална услуга „Асистентска подкрепа“ в Стара Загора. Председател е на Дружеството на психолозите в България – клон Стара Загора, хоноруван преподавател в катедра „Социални дейности“ в Тракийски университет, обучител на служители в социалната сфера.

20. Теньо Динев Тенев е завършил специалност „Зооинженерство“ в Тракийски университет в Стара Загора. От 2010 г. към момента е бил кмет на кметство и кметски наместник на село Малко Кадиево, община Стара Загора.

21. Емил Любославов Трифонов е магистър-електроинженер от Технически университет – Габрово. Към момента работи в „Мини Марица-изток“ ЕАД. Член е на МГЕРБ – Стара Загора.

22. Радослав Пламенов Георгиев е завършил бакалавърска степен в Националната спортна академия със специалност „Спортен мениджмънт“. Той е един от най-добрите състезатели на националния отбор по класическа борба, категория 130 кг. Многократен носител на престижни републикански и международни награди. През 2022 г. е удостоен със званието „Почетен гражданин на Мъглиж“.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! Платена предизборна информация.

P1440432P1440439P1440430P1440449P1440446
#

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн