Втората вечер от „Beerфестът“ събра 11 хип-хоп звезди на сцената

Стара Загора ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

hip-hophip-hop1С общо 11 български артисти продължи втората вечер от Beerфестът 2022 в Стара Загора. WOSH MC и СЕКТА, F.O. & PEEVA, Billy Hlapeto & D3MO бяха сред имената, които предизвикаха еуфория за феновете и ги оставиха без дъх. Присъстващите се докоснаха до всички сюжети на хип-хоп културата с бийтовете на DJ Stevie G и DJ Stanchika и енергичните момчета от брейк денс формацията No Name Crew.

Богатото музикално шоу продължава и през третата вечер на Beerфестът, точно в 19:00 часа, когато на сцената ще се качи старозагорската група Overground Brass Band, за да зарадва публиката със завладяващите си изпълнения. Малко след тях, своя четвърт век на сцена ще отбележат Мери Бойс Бенд, които ще поздравят всички със селекция от най-големите си хитове през годините. На сцената ще изгрее и младата певица, носителка на наградата БГ Дебют – Риа, а към тях ще се присъедини и незабравимия глас на Тони Димитрова, с която заедно ще изпеят за пръв път на живо съвместната си песен „Остани“. Вечерта ще завърши именно с нейните най-хитови песни, превърнали се в класика за българската музика.

Голям интерес от страна на присъстващите предизвикват и активностите извън музикалната програма, с които марките на пивоварна „Загорка“ добавят допълнителна доза радост за гостите в рамките на всички дни от фестивала. Желаещите да предизвикат себе си или да премерят сили със своите близки, могат да си спечелят награда в мемори игра, както и да научат повече за инициативата #Зеленодействие. А пък тези, които обичат да увековечават щастливите моменти, споделени с любими хора, в снимка, позират пред специалния фото корнер, изцяло вдъхновен от италианците.

Както всяка година по време на Beerфестът, всички, които искат да запазят поляната до пивоварната чиста, могат да се включат в еко инициативата „Бира за смет“. Всеки, който предаде пълно чувалче с пластмасови и кен опаковки от бира на специално обособените за целта пунктове, ще получи допълнително и безплатно студено пиво.

„Beerфестът“ се провежда от 2015 г. и през годините постепенно се превръща във важна част от календара с културни събития на Стара Загора. Негови организатори още от старта му са пивоварна ЗАГОРКА и Община Стара Загора, с подкрепата на партньори и приятели.

Повече подробности за програмата и любопитна информация за „Beerфестът“ можете да откриете на страницата на фестивала във Facebook: thebeerfest
#

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн