„Възраждане“ представи листата си в 27-ми Старозагорски избирателен район

Стара Загора ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

IMG-6a9737f60c45ed8e1440368a4852f75e-V20220829_1151511. Искра Михайлова – Стара Загора, висше образование, специалност “Връзки с обществеността” от БСУ, Бургас. Председател е на Общинската организация на “Възраждане” в Стара Загора, член на Организационния съвет на „Възраждане“, Народен представител от 47-то Народно събрание от парламентарната група на Възраждане, Общински съветник на Възраждане в Общински съвет Стара Загора в периода 2019-2021 г. Семейна, с едно дете.

2. Димитър Пашев – Казанлък, висше образование, магистър по „Управление на образованието“ от ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“, Велико Търново, учител по български език и история, председател на шахматен клуб. Председател е на Общинската организация на „Възраждане“ в Казанлък, член на Организационния съвет на „Възраждане“.

3. Даниел Проданов – Стара Загора, висше образование, специалност “Български език и история” от ПУ “Паисий Хилендарски, Пловдив, работи като учител по Български език и история. Областен координатор е на Възраждане за Област Стара Загора. Семеен, с две деца.

4. Яна Динева – Стара Загора, висше образование по Право във ВТУ “Св. Св. Кирил и Методий”. Заместник-председател е на Общинската организация на „Възраждане“ в Стара Загора, главен специалист към парламентарната група на Възраждане в 47-то Народно събрание. Семейна, с едно дете.

5. Ива Ангелкова – Стара Загора, висше образование, магистър инженер „Техника и технологии за опазване на морето и околната среда“, 10 години опит в областта на екологията и 10 години като инженер качество в производствени компании. Секретар е на Общинската организация на “Възраждане” в Стара Загора, Общински съветник в Общински съвет Стара Загора от 2021 г. до момента. Семейна, с две деца.

6. Д-р Калин Калинов – Казанлък, доктор по химия от БАН, магистър по „Анализ и контрол на храните“, изучава магистратура „Вероятности, актюерство и статистика“ в СУ „Климент Охридски“, работи в голяма международна компания като извършва дигитализация на химически заводи.

7. Тодор Делчев – Стара Загора, висше образование, магистър инженер „Автоматика, информационна и управляваща техника“ от ТУ, Габрово, работи по специалността си от 10 години, като от 4 от тях пряко в енергетиката на Република България.

8. Симеон Шопов – Казанлък, висше образование, магистър “Авиоинженер” от ТУ София, работи като програмист, на 33 години, семеен. Заместник-председател е на Общинската организация на “Възраждане” в Казанлък

9. Галин Динев – Стара Загора, студент „Аграрна икономика“ в Тракийски университет, работи в сферата на животновъдството и ветеринарно-медицинските дейности. Семеен, с едно дете.

10. Михаил Атанасов – Казанлък, висше образование, специалност „Иранистика“ от СУ “Св. Климент Охридски”

11. Стилян Христов – Стара Загора, изучава „Екология и опазване на околната среда“ в Тракийския университет, работи в сферата на производството.

#

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн