Община Стара Загора стартира ремонт на спортна инфраструктура в четири училища

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Peto osnovno uchilishte 1024Община Стара Загора стартира ремонтни дейности на четири спортни площадки и един физкултурен салон през новата учебна година. Цялостен ремонт ще бъде извършен на физкултурен салон, съблекални и санитарни помещения в Пето ОУ „Митьо Станев“. В образователната институция ще се радват и на игрище за мини футбол, както и на спортна площадка с три секции.

Учениците от СУ „Максим Горки“ ще разполагат с обновени спортни площадки за мини футбол, волейбол и баскетбол.

Дейности по рехабилитация на спортна инфраструктура ще се извършват в още две училища – ГПЧЕ „Ромен Ролан“ и ОУ „Кирил Христов“.

Общата стойност на предвидените строително-монтажни дейности възлиза на над 750 хил. лева. Средствата са осигурени по Програма за изграждане и основен ремонт на спортни площадки в държавните и общинските училища и Годишна програма за поддържане, ремонт, реконструкция, цялостно обновяване или създаване на нови спортни обекти и/или спортни съоръжения в държавните и общинските училища. Собственият финансов принос на Община Стара Загора е 19 200 лева.
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн